Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Comença la gran aventura

22 Agost 2015 Redacció
L'Europa-Terrassa de la 2014/2015 també va obrir la lliga L'Europa-Terrassa de la 2014/2015 també va obrir la lliga Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Després de tres partits de Copa Catalunya, la participació a l'Històrics i tres amistosos més, és el torn del torneig de la regularitat pel Primer Equip de l'Europa, que s'estrena diumenge (20 hores) a casa contra el mateix rival del 2014, el Terrassa.

Les proves d'estiu s'han acabat i arriba l'hora de la veritat, la de disputar el campionat que decidirà la situació final del club quan acabi la temporada 2015/2016. Amb aires i projectes renovats, l'Europa aspira a millorar els registres de les tres temporades anteriors, tant a nivell classificatori del campionat regular com de balanç final de la promoció d'ascens. Per a intentar-ho tindrà com a primer rival al davant un Terrassa també remodelat, que ha canviat pràcticament tota la plantilla però que ha mantingut l'entrenador.

En clau europeista, el capità Àlex Cano serà baixa per molèsties als isquiotibials. És l'únic jugador descartat per a una convocatòria que, a diferència de la pretemporada, passarà a ser oficialment -com sempre- de 16 jugadors. Tots els futbolistes, incloent la darrera incorporació, Javi Iglesias, tenen la fitxa federativa preparada i estan a disposició de competir i ser convocats a excepció feta del citat capità.

EUROPA - TERRASSA

  Lliga · Jornada 1 · Estadi Nou Sardenya |   23/08/15 |    20 hores
  Ruben Mancera Antón (Maresme)
     assistit per Brian Valencia López (Granollers) i Sergi Jacas Puig (Maresme).
  Socis CE Europa (incloent 2014/2015) i menors fins 14 anys (inclosos) de franc / Socis Terrassa FC 5€ / General 10€


  En directe a @ceeuropa
  El darrer precedent en lliga a casa

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics