Imprimir aquesta pàgina

Catorze debutants de la base en vuit dies

14 Setembre 2020 Àngel Garreta
Tots els debutants Tots els debutants Àngel Garreta

En tres partits, el Primer Equip masculí de l'Europa ha fet debutar amb la primera plantilla 14 jugadors del Filial o Juvenil A.

Si bé aquests partits no són de caràcter competitiu (lligues o copes) i els jugadors encara no compten com a debutants oficials, sí que ho són a nivell de partits amistosos. Mai abans el club escapulat havia fet jugar amb la primera plantilla 14 futbolistes de la casa en poc més d'una setmana.

Riki Soto, Pablo Romero, Oriol Pons, Èric Iglesias, Ricki Vidal, Elhadji Ousseynou, Víctor Vilajosana, Albert Bernabeu, Pol Morlans, Oriol Muñoz, Raúl Martínez, Biel Blanco, Marçal Cases i Gerard Nieto són els noms propis dels darrers dies de la pretemporada. Tots ells jugadors del Juvenil A de Divisió d'Honor o de l'Europa B de Segona Catalana.

L'aposta del projecte del cos tècnic encapçalat per David Vilajoana és clara des de fa tres temporades: donar el màxim protagonisme possible a futbolistes de la casa. Enguany ja formen part de la primera plantilla Joan Marc Lerones i Arnau Vilamitjana, els quals ja van participar dels preparatius del play-off d'ascens a Segona B del mes de juliol.

Al marge de debutar, algun d'ells ha tingut especial protagonisme en els partits amistosos fins ara disputats: Arnau va obrir el compte golejador de l'Europa al camp del Sants amb la primera diana escapulada de finals d'estiu i va repetir ahir a Granollers. Per la seva banda, Ricki Vidal va signar un gran doblet en 45 minuts en el partit de dissabte a Vilassar de Mar.

Articles més recents relacionats per etiquetes