Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Carta de comiat de Xavi Lucas

23 Juny 2017 Redacció
CE Europa CE Europa

El portal web oficial del club recull el text de la carta de comiat del coordinador de l'Escola, Xavi Lucas, dirigida a tota la família escapulada.


Carta de comiat

Tot i ser una decisió presa després d’una reflexió molt pensada, no deixa de ser per a mi, menys dolorosa.

Amb la present carta vull informar a socis i sòcies del Club i a les famílies de l´Escola de Futbol i de Futbol Base, el que ja he comunicat en persona a la Junta Directiva, la meva decisió de manera voluntària i irrevocable, de deixar el meu càrrec com a Director i Responsable de l´Escola de Futbol , dels Equips de Futbol Base Fundació i dels Campus de Futbol a partir del proper 30 de juliol. Anticipo la meva decisió per poder realitzar una adequada transició del funcionament del veritable Cor del Club.

Seguiré desenvolupant les meves responsabilitats amb la millor de les actituds, honestedat i professionalitat fins l´últim dia. De fet, no se fer-ho d’un altre manera. Els motius són estrictament personals. Espero que ningú es faci pròpia ni utilitzi ni la meva feina d´aquests 12 anys ni la meva decisió. La mediocritat d´utilitzar en benefici propi la feina i les decisions dels altres no tenen res a veure amb mi. La meva dedicació durant aquest temps i la meva decisió, són únicament meves i del CE Europa, de ningú més. Mai he trobat ni cortès ni humil enumerar en les cartes de comiat els mèrits que un creu ha fet. No ho faré. Les trajectòries i el temps són qui jutgen que és mèrit i que no, així com els resultats de la feina feta per cadascun.

Les persones properes a les que estic agraït ho saben, ja que els he dit de manera molt sentida i en persona. Només hi ha una a qui no li puc donar les gràcies mirant als ulls. Óscar Jiménez, allà on estiguis, moltes gràcies. Institucionalment vull agrair al President Juanjo Isern i la seva Junta Directiva per donar-me l´oportunitat de dirigir l´Escola; al President Guillaume de Bode i Arturo Ramírez i a la seva Junta Directiva per deixar-me fer, i al President Victor Martínez i la seva Junta Directiva per renovar la seva confiança en mi i la possibilitat de continuar amb les meves responsabilitats durant el seu mandat. Lamento no poder acompanyar-vos en aquesta nova etapa. El meu moment personal no m´ho permet.

Vull compartir el meu agraïment amb totes les famílies que han dipositat la seva confiança durant aquest temps en la meva manera de fer i sentir, així com en un model d’escola de futbol que ha vetllat en tot moment per què els nens puguin aprendre a jugar un esport però a la vegada formar-se com a persones. Moltes gràcies. La vostra confiança ha sigut un tresor que he intentat cuidar amb les millors actituds i persistències. Estic a casa meva i no marxaré mai. Seguiré cuidant del CE Europa com a exjugador, com excapità, com a soci, com a membre de la Comissió Social i com a pare de jugadors de l´Escola.

Ara, em toca cuidar de prop a la meva família a la vegada que entomar nous horitzons professionals i personals. Moltes gràcies Laura, Àlex i Marc per haver respectat en la soledat de les tardes i els dissabtes la meva dedicació durant tots aquests anys.

Fins demà!

Visca l´Europa!

Xavi Lucas

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics