Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions

Andreu Sánchez agafa el relleu d'Albert Benet com a delegat del Primer Equip

07 Juliol 2015 Àngel Garreta
Andreu, fent de delegat en el darrer partit de play-off a casa Andreu, fent de delegat en el darrer partit de play-off a casa Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La banqueta del Primer Equip de l'Europa no només viurà un canvi de tècnics, sinó també de delegat. Andreu Sánchez, responsable del Juvenil A en aquesta faceta els darrers quatre anys, agafa el relleu d'Albert Benet, delegat de les dues darreres temporades del club.

Benet abandona la banqueta gracienca per conciliació de la seva vida familiar i deixa en 'herència' a Sánchez una funció realitzada de forma impecable en els darrers dos cursos esportius i que ha rebut el reconeixement dels anteriors tècnics, el club i el col·lectiu de l'estament arbitral.

El nou braçal de delegat el durà Andreu Sánchez, qui ha exercit a la base del club aquesta funció durant 12 anys dels 14 que fa que és soci de l'entitat (número 295). En les darreres quatre temporades ha fet de delegat del Juvenil A escapulat. Als seus 56 anys, i amb molta experència en aquest camp, arriba al Primer Equip mostrant-se "molt content, orgullós i agraït al club d'haver depositat la confiança en mi per a aquest càrrec dins l'equip" segons ha declarat a ceeuropa.cat. Sánchez ha volgut comprar el seu cas amb el d'un jugador jove afirmant que "quan un futbolista es troba a la base de l'Europa, el seu somni sempre és arribar al Primer Equip. Per mi, com a delegat, també ho és, encara que en aquest cas jo no jugui".

Andreu Sánchez no juga, però va jugar en un equip escapulat en la seva etapa juvenil, el del Centre Parroquial San Luís Gonzaga, de La Verneda. "Es pot dir que l'escapulari el porto des de fa temps", comenta amb humor. El nou delegat no debutarà, però, aquesta temporada. Ho va fer, i en un partit de màxima exigència, el passat 24 de maig en l'Europa-Jerez de play-off en absència de Benet, qui tenia llavors responsabilitats en una taula electoral. El cos tècnic i l'staff auxiliar del Primer Equip encara ha de configurar o ratificar, en els propers dies, els noms que ocuparan les diferents responsabilitats.


150707 andreu 1
Andreu Sánchez el dia de la seva estrena com a delegat del Primer Equip en el play-off d'ascens

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics