agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La base: Cadet D i Aleví F

21 Febrer 2019 Redacció
Celebració d'un gol de l'Aleví F aquesta temporada Celebració d'un gol de l'Aleví F aquesta temporada Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El portal web del club continua la seva sèrie d'articles a fons sobre els diferents equips de Futbol Formatiu: torn de Cadet D i Aleví F.

Cadet D

Aquest equip escapulat juga al grup 18 de la Segona Divisió. Ara mateix, començada la segona volta, se situa cinquè classificat. El grup ha anat de menys a més adaptant-se a la categoria nova i també acabant de conjuntar-se com a equip, ja que entre els de primer any de cadet, els que són de segon i alguna incorporació de fora, la plantilla s'ha anat coneixent poc a poc en la manera de fer del grup tant a dins com a fora del camp. L'equip, que entrena i competeix al Camp de l'Àliga, entrena tres dies a la setmana i juga contra equips de l'àrea de Barcelona on molts són el seu equip 'A'.

Això suposa una major dificultat física, donat que molts altres equips intenten ser forts en aquest aspecte del joc. L'equip està format per dinou jugadors. Els de segon any són: Dani Casellas, Jordi Rios, Jan Soria, Adrià Castelló i Jan Carretero. Els procedents de l'Infantil C són: Àlex Sitges, Leo Giménez, Arnau Cabús, Pau Olivet, Pablo Rovira, Albert Núñez, Rodo Roca, Martí Farràs, Àlex Yil i Fran Nadal. Les incorporacions arribades d'altres clubs són: Aleix Enrich, Marc Bailach, Pol Pallarès i Joaquín Alarcón.

Els tècnics de l'equip són Aitor Rodríguez, persona de club que ja duu anys entrenant a la base, i Diego Díez, qui també entrena l'Aleví G. L'Aitor ressalta l'evolució de l'equip quant a joc i també pel que fa a vestidor: "Tenim grans esperances posades en aquesta segona volta per millorar joc i resultats. Personalment, el canvi d'infantils a cadets és l'evolució i el pas a seguir formant, però també l'exigència ha d'augmentar i cuidar els aspectes físics i psicològics. Cal estar al costat del jugador". L'entrenador incideix en "la importància del grup. Cal cuidar els egos i que posin el grup per davant de la individualitat". Per a l'Aitor, amb el temps i per la forma de ser dels jugadors "hi ha un bon ambient i això facilita la feina per part de tots. S'esforcen cada dia i intenten fer les coses millor i amb sentit. Buscarem competir encara millor i progressar en el joc".


190221 base A

 

Aleví F

L'equip F dels alevins graciencs milita a la Segona Divisió grup 15. L'equip es troba actualment a la meitat de la taula, a la zona còmode. Si alguna cosa cal destacar d'aquest equip és com treballa i competeix els partits, esforçant-se fins al final per tenir resultats favorables i, també, volent jugar a futbol generant moltes ocasions, convertint-se així en un dels equips que més gols ha fet.

L'Aleví F és un grup amb bona predisposició a entrenat, on els jugadors s'han fet forts entre ells i, a l'hora de jugar, tot això suma i es nota. L'equip està composat per deu jugadors i dos porters. Aquests jugadors són Mats Selling, Jan Alerm, Jordi Riba, Ernest Cuchillo, Lucas Munne, Arnau Royo, Biel Tort, Unai Rodríguez, Noah Dorval, Aritz Prat, Oriol Collell i Marc Barceló. Els seus entrenadors són Dani Campamà, que duu algunes temporades ja realitzant aquestes tasques, i la incorporació d'Edu Masas com a segon entrenador.

En Dani destaca la predisposició del grup des de bon inici, jugadors ja federats i altres que venien de l'Escola en el seu primer any federat. "L'adaptació no ha estat fàcil, però amb bona feina l'equip es va anar conjuntant i ha anat evolucionant", comenta. El tècnic destaca "aquell punt que tenen tots per defensar el seu equip, el seu club i aquella responsabilitat per intentar fer sempre tant en els entrenaments com en els partits tot com més bé sigui possible. Es tenen molt respecte entre ells i també cap als entrenadors. Estem molt contents del seu comportament".

Per a l'entrenador europeista això no treu que "cal seguir millorant, som dels equips que fa més gols, gràcies al treball de tots, no només dels que marquen, però també cal tenir en consideració que cal millorar aspectes defensius, i no només els defenses. Donar facilitats darrere ens costa punts en els partits i això també és cosa de tots". En Dani afegeix una cosa important:" com entrenador, en aquesta etapa intento que cada jugador se senti important dins el grup. Intentar formar dins i fora, ja que al final estan en una etapa i edat de plena formació".


190221 base B