L'Europa impulsa un concurs de dibuix per a esportistes de base

Inspira't i dibuixa! Inspira't i dibuixa!

Podran participar-hi jugadors i jugadores nascuts a partir del 2006 i en diferents categories d'edat i format gràfic.

Qui desitgi participar del concurs tindrà fins el 8 d'abril per presentar els seus treballs en els suports que defineixen les bases del concurs i que mostrem a continuació. Els treballs en la categoria de presentació digital cal fer-los arribar al compte Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  .


BASES DEL CONCURS DE DIBUIX I DISSENY PRIMAVERA 2022

1.- Poden presentar treballs tots els infants i joves del futbol base, futbol sala base i escola del futbol del Club Esportiu Europa (en endavant, el Club), nascuts/des a partir de 2006 en diverses categories:

a) Nascuts/des a partir de l’1 de gener de 2014.

b) Nascuts/des entre l’1 de gener de 2010 i el 31 de desembre de 2013.

c) Nascuts/des entre l’1 de gener de 2006 i el 31 de desembre de 2009.

2.- El treball per a les categories a) i b) consistirà en un dibuix en full o cartolina blanca mida din-A4 en orientació vertical. El treball per a la categoria c) serà un disseny gràfic en format PDF presentat en orientació vertical.

3.- La temàtica és el futbol o futbol sala amb motius i colors del Club.

4.- En els treballs de les categories a) i b) no es pot incloure cap mena de lletra o text. En categoria c) serà un disseny gràfic de cartell amb motius i colors del Club.

5.- Cada dibuix (en el revers) o disseny gràfic (com a segon full) ha de dur el nom i cognom/s, any de naixement i nom de l’equip del que forma part el seu autor/a. Les dades que es facilitin es tractaran d’acord amb la política de privacitat i protecció de dades del Club.

6.- Els dibuixos, originals, de les categories a) i b) s’han de presentar a les oficines del club fins al 8 d’abril en l’horari d’oficina del Club. Els dissenys gràfics en PDF s’han d’enviar a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins a les 23:59 hores del 8 d’abril.

7.- Els treballs que no respectin la totalitat dels requisits descrits a les bases 2 a 6, ambdues incloses, no podran participar en el concurs i no podran optar als premis.

8.- El jurat estarà integrat per nou persones: dues (2) persones de la directiva del Club, una de les quals actuarà com a secretaria/ària; la consellera d’esport del districte de Gràcia; la consellera de cultura del districte de Gràcia; tres (3) futbolistes dels primers equips (un del masculí i una del femení de futbol i un del masculí de futbol sala); i dues (2) persones del departament de comunicació del Club.

9.- S’atorgaran tres premis per categoria: un primer, un segon i un tercer. Tots els premiats rebran invitacions per veure el partit que desitgin dels primers equips de futbol des de la llotja de l’estadi Nou Sardenya i es fotografiaran amb l’equip. A més a més, els seran lliurats diferents obsequis.

10.- El veredicte es farà públic en els mitjans del club i es farà un acte de lliurament de premis a l’estadi Nou Sardenya. El veredicte del jurat és inapel·lable.

11.- El lliurament dels treballs per part dels participants comportarà la cessió a favor del Club dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sobre el dibuix o disseny gràfic que siguin lliurats al Club. La cessió dels drets d’explotació esmentats s’entén atorgada pels pares, mares o tutors/es legals dels concursants menors d’edat que no tinguin vida independent en el moment del lliurament del treball. Singularment, els treballs premiats podran ser incorporats a la cartelleria del Club per a diferents esdeveniments i es podran reproduir, distribuir i/o publicar en qualsevol suport o procediment, tant en mitjans de comunicació com en xarxes socials, que el Club cregui adient.

12.- La participació en aquest concurs significa l’acceptació de la totalitat d’aquestes bases. Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta pel Club.