agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Destacats: 2 i 3 de març

Destacats del cap de setmana Destacats del cap de setmana CE Europa

La secció 'Destacats' repassa cada setmana la prèvia dels principals equips base i femení i com afronten aquests equips la corresponent jornada.


FEMENÍ A

Partit: Son Sardina - EUROPA
Categoria: Segona Divisió
Jornada: 20
Dia: Diumenge 3 de març
Hora: 12:00

Cap de setmana contra conjunts balears pels equips de la secció 'Destacats' del CE Europa. El Femení A jugarà diumenge al matí contra el Son Sardina en una visita on no podrà comptar amb les baixes habituals de les lesionades Eybis, Laia, Ari, Nany i Clara. Tampoc hi podran ser Ferreras i Joanna per sanció. La convocatòria de l'equip la completaran les juvenils Núria, Itziar i Montse.


EUROPA B


Jornada de descans del campionat.


JUVENIL A

Partit: EUROPA - Manacor
Categoria: Divisió d'Honor
Jornada: 25
Dia: Divendres 1 de març
Hora: 17:30

En un dia gens habitual pel futbol, el divendres, el Juvenil A de l'Europa rebrà el Manacor amb la intenció de seguir sumant per acabar la temporada el més a dalt possible un cop certificada matemàticament la permanència. L'extraordinària campanya gracienca arriba al punt dels objectius assolits i ara es tracta de competir però sobretot passar-ho molt bé per gaudir d'un any que serà recordat durant molt de temps. L'equip europeista tindrà les baixes de Masip, sancionat, Thiago, Arru, Pau i Lupon, lesionats, i el dubte de Llava.