Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Vine a Vilafranca. El club et posa l'autocar!

10 Març 2016 Redacció
L'autocar del CE Europa L'autocar del CE Europa Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Arriba el tram decisiu de la temporada i el suport dels socis, penyistes i afició de l’Europa és clau per donar la darrera empenta a l’equip tot buscant d’assolir el principal objectiu de la temporada, el play-off.

És per això que la directiva del club ha decidit posar de franc un autocar per anar a Vilafranca. Tots els socis i aficionats que ho desitgin (fins un màxim de 55 places) podran anar a veure el Vilafranca-Europa en autocar i partint del Nou Sardenya. El cost de la reserva és de 10€, que equival al preu de l’entrada general al Municipal de Vilafranca. L’Europa posa l’autocar gratis a disposició dels europeistes.

Per tal de reservar plaça, cal dirigir-se personalment a les oficines del club (c/ Secretari Coloma, 140) des del proper dilluns dia 14 fins, màxim, el divendres 18 de març, en horari d’11 a 14 o de 17 a 20 hores. En la reserva el club apuntarà nom, cognom i contacte de la persona que reserva. El pagament de l’entrada (10€) s’haurà de fer per anticipat en aquell mateix moment per garantir l'assistència a l'autocar diumenge dia 20 al matí.

Dins les pròpies oficines o trucant al 932 102 551 informaran dels detalls i l'horari de sortida i retorn de l'autocar el dia del partit.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics