Imprimir aquesta pàgina

Una piconadora: quinze gols en un partit!

01 Setembre 2016 Redacció
L'equip celebra sobre la gespa de l'Àliga un resultat històric L'equip celebra sobre la gespa de l'Àliga un resultat històric Josep Maria Clemente

Europa 15 - Cerdanyola 1. Sí, quinze gols per tancar una pretemporada rècord amb 33 gols a favor en 4 partits disputats del Femení A.

Amistós · 31/08/16 · 21 hores

15 - 1 CERDANYOLA

L'equip d'Àlvaro del Blanco va passar per sobre del Cerdanyola del Vallès per un inoblidable 15-1 i, d'aquesta manera, tanca la pretemporada sumant quatre victòries en els quatre encontres que ha disputat, totes per golejada. El marcador final parla per sí mateix de la superioritat mostrada per l'Europa davant un conjunt vallesà desbordat en tot moment.

El compte golejador es va obrir ràpidament, al minut 5, quan Pili va aprofitar el refús en un córner per marcar a plaer dins l’àrea petita. Abans del descans, Andrea Porta i Clara, amb un hat-trick, sentenciaven un partit que va deixar molt bones sensacions quant al joc del conjunt gracienc. A la represa, l’Europa no va abaixar la intensitat i, als 45 segons, Andrea, de nou, va fer el 6-1. Tot i els canvis i rotacions en las posicions del camp, l’agressivitat, la concentració i les ganes de fer bé les coses del Femení A no van variar.

Anabel, Andrea Granados, amb un hat-trick, Alcocer, Abril, Sitjà i Zaira, per partida doble, van ser les autores dels nou gols restants que van establir el 15-1 definitiu. Ara, però, ja no s’hi val fallar. Després de tancar la pretemporada amb un balanç de 33 gols a favor i 4 en contra, a més del bon joc i les bones sensacions, aquest diumenge el Femení A viatjarà a Mallorca per a disputar el primer partit de Lliga davant el Son Sardina (12:30 hores).

Quart i definitiu amistós de la pretemporada.

Pretemporada rècord amb 33 gols a favor en 4 partits.