Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Realitzat el sorteig de Junta i Mesa electorals

17 Novembre 2020 Àngel Garreta
Carlos López, encarregat de sortejar els números de soci Carlos López, encarregat de sortejar els números de soci Àngel Garreta

Els membres triats com a titulars i suplents hauran de confirmar la disponibilitat i constituir-se formalment el dijous.

L'estadi Nou Sardenya ha estat l'escenari del sorteig per a triar els membres titulars i suplents de la Junta i Mesa electorals. Per motius de normativa vigent sota protocol Covid-19, l'acte no ha pogut comptar amb una presència oberta a tots els socis i ha reunit només a cinc persones: dos dels tres precandidats que han manifestat la seva intenció de presentar-se als comicis -el tercer ha refusat la invitació-, Víctor Martínez i David Prats, així com el Síndic del Soci, Xavier Guillen, el president de la Comissió de Control i Transparència, Carlos López, i el secretari de la Junta Directiva del club per aixecar acta, Ramon Vergés.

Carlos López, com a responsable de la Comissió de Control i Transparència ha estat l'encarregat de treure de dins de les 3 copes Catalunya les boles amb els números per anar sortejant els socis corresponents. Finalment, el llistat de noms sortejat com a titulars i suplents serà validat en els propers dos dies -temps per contactar amb els socis, comunicar-los-hi el resultat i rebre la seva acceptació o el motiu de pes pel quan no poden exercir aquestes funcions- i constituir el dijous 19 de novembre, a les 19:30 hores, la Junta i la Mesa electoral definitives amb 3 titulars i 3 suplents per banda, noms que es comunicaran als socis als efectes informatius oportuns després de la constitució d'aquests dos òrgans electorals.


Termini màxim per renovar el carnet

S'informa a tots els socis i sòcies que, tal com recullen els Estatuts, el termini màxim per a renovar el carnet, estar al corrent de pagament i així poder exercir els drets polítics pertinents en les eleccions, serà el proper divendres 27 de novembre, darrer dia de possibles reclamacions sobre el cens electoral.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics