RemeiSolfincISL

No ha semblat pas pretemporada!

07 Agost 2021 Àngel Garreta
L'Europa no ha donat ni un minut de respir als locals L'Europa no ha donat ni un minut de respir als locals Àngel Garreta

El segon partit d'estiu del Primer Equip masculí de l'Europa, tot un partidàs. Empat (1-1) contra el Costa Brava a Llagostera.

Pretemporada · 07/08/21 · 19 h. · Mpal. Llagostera · 50 espectadors

COSTA BRAVA
1 - 1 EUROPA

bannercroniquesfemeni

És una frase tòpica però ben certa la que diu que la pretemporada no és mirall de res: pots guanyar equips de categoria superior i perdre duels contra els que estan per sota teu. Amb tot, posats a triar, sempre és millor gaudir de partits competits, distrets, intensos i que semblen més d'una jornada de lliga amb el campionat ja rodat que no pas de la segona setmana de pretemporada. Gran partit a Llagostera i molt i molt bona imatge de l'Europa.

Sortida decidida de l'Europa a la gespa artificial de Llagostera, gaudint de diverses ocasions en el primer quart d'hora de domini visitant. Javi Solsona ha estat a tocar d'obrir el marcador al minut 2 i 3 en dues accions consecutives. Posteriorment, Ricki Vidal també ho ha intentat per partida doble.

Al minut 14 Javi Solsona ha perdonat una clara rematada de cap i, com acostuma a passar al futbol, la rèplica local en la primera ocasió clara -també una rematada de cap- ha acabat al fons de la xarxa. Centrada a l'àrea i pentinada d'Álvaro per superar Troya per dalt. 1-0 pel Costa Brava. Amb tot, l'Europa ha seguit igual d'intens.

Jordi Cano i de nou Ricki Vidal han tingut opcions de xut per igualar el marcador abans del descans, però en un cas la falta de precisió i en l'altre els punys del porter Varo ho han evitat.

A la represa, l'Europa no ha tingut el reguitzell d'ocasions inicials del primer temps, però sí una sortida amb una possessió de pilota aclaparadora. Al contrari del que acostuma a passar en pretemporada, el ritme de joc i la pressió dels dos equips a les línies rivals ha anat en augment enlloc de minvar i per a bé de l'espectacle.

El Costa Brava, que no havia tingut noves ocasions clares des del gol, ha començat a gaudir-ne a xuts de Xumetra i l'exescapulat Boris, però Sergio ha tret la pols dels seus guants per refusar totes dues ocasions. Aquestes dues opcions han fet girar un xic el percentatge de possessió, passant a dominar durant una estona el conjunt blaugrana.

A la recta final, una marxa més de l'Europa per sobre del Costa Brava i que ha servit per trobar la recompensa a l'esforç: centrada de David Vilajosana a l'àrea i Sergi Pastells, trencant línies i arribant pel mig, que ha rematat de cap al fons de la xarxa. Amb l'1-1 l'Europa ha anat més decidit que el seu rival a pel segon gol, però el xiulet final ha decretat que el partit havia d'acabar en unes treballades taules per part de tots dos conjunts.

COSTA BRAVA: Varo, Adri, Puig, Aleix, Álvaro, Pere, Juvi, Calatrava, Badr, Ibuki i Dani... Han completat la convocatòria i el partit: Marcos, Aimar, Julen, Forlín, Boris, Galindo, Gil, Guiu, Xumetra, Manchón, Royo i Falgui.

EUROPA: Troya, Àlex Cano, Jordi Cano, Alberto González, Javi Solsona, Prats, Coro, Alfons Serra, Ricki Vidal, Pol Morlans i Marcel Samsó... Han completat la convocatòria i el partit: Sergio, Sergi Pastells, Guti, Campeny, Uri, David Jiménez, Castell, Chava, Álex Bahamonde i David Vilajosana.

ÀRBITRE: David Cano.

TARGETES: Grogues a Boris i Manchón (Costa Brava).

GOLS: 0.

Segon partit de la pretemporada.

Partit disputat a bona temperatura.

L'Europa ha signat dues visites a equips de Primera RFEF en els seus dos primers partits de pretemporada abans de jugar el Vila de Gràcia al Nou Sardenya.