Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Els 'Ben Plantats' tornen a la dolça festa!

L'Europa torna amb força a les tradicions de la Vila L'Europa torna amb força a les tradicions de la Vila Nicolás Arlanzón

L'Europa va protagonitzar ahir un dia històric, el del seu retorn a la dolça festa de Sant Medir més de vuit dècades després. Hi havia ganes, per part del club i per part dels graciencs, entusiasmats amb la seva presència.

De bon matí, una representació de jugadors de l'Escola de Futbol del club va fer el recorregut pels carrers de Gràcia al costat de la colla amfitriona del retorn de l'Europa a Sant Medir, La Tradicional. Recorregut acompanyat pel president Guillaume de Bode, el coordinador de l'Escola Xavier Lucas i Ramon Ortiz, Albert Benet, Miquel Garcia i Xavier Garcia de l'àrea social de l'entitat. El cor i el perímetre de la Vila de Gràcia van veure desfilar una carrossa amb els colors i banderes de l'Europa, cosa que per a molts va causar una grata sorpresa.

Per la nit, el plat fort de la festa. Baixant tot el carrer Gran de Gràcia, milers de persones van rebre totes les colles de Sant Medir i amb fervor i alegria el pas de la carrossa de l'Europa, en aquest torn amb presència també del president i representants de l'àrea social així com el tècnic del Primer Equip, Albert Poch, el capità Àlex Cano i l'extrem Nils Puchades. També s'hi van enfilar capitans i representants del Filial, Juvenil A i Femení A, altres representants del club així com els premiats del sorteig de dues places a la carrossa: Carles Vallejo i Lluís Griera.

Els Ben Plantats, nom que rebien els romeus i romeves de l'Europa en honor a la colla de Sant Medir que va tenir el club escapulat als anys 20 del segle passat, van quedar al·lucinats de la gentada que es concentrava al carrer Gran i que elogiava i aplaudia el retorn a la festa de l'Europa. En aquest sentit, el tècnic Albert Poch reconeixia que "m'havien parlat d'aquesta tradició i m'havien explicat la història dels Ben Plantats, el funcionament, el recorregut... però no m'esperava tanta gent". Per a l'entrenador dels graciencs "l'Europa no hauria d'haver marxat mai d'aquesta tradició tan bonica de la Vila i m'alegro molt que hagi tornat".

Romeus i romeves dels Ben Plantats del torn de matí de Sant Medir

Pol Mendez, Petros Salomo, Jaume Picart, Jofre Colome, Alex Vela, Alex Lucas, Iu Bayona, Moha Badbadi, Jenifer Nital, Pol Mendez, Nicolau Casadevall, Eric Marchuet Bila Badbadi, Guillaume de Bode, Xavier Lucas, Ramon Ortiz, Albert Benet, Miquel Garcia i Xavier Garcia.

Romeus i romeves dels Ben Plantats del torn de nit de Sant Medir

Guillaume de Bode, Arturo Ramírez, Albert Benet, Miquel Garcia, Albert Poch, Alex Cano, Nils Puchades, Guti, Xavi Prats, Pili Porta, Marina Batalla, Carles Vallejo, Lluís Griera, Chus, Eva Hernández i Laia Rodríguez.

Galeria d'imatges

Click to enlarge image 160304-santmedir-01.jpg

La capçalera dels Ben Plantats / Foto: Sònia Pérez

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics