Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Compra el 'pack final' de 5 entrades o reserva plaça per anar a Vilafranca a les taquilles

Les taquilles de l'estadi Les taquilles de l'estadi Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Les taquilles del Nou Sardenya (cantonada de Camèlies amb Sardenya) obriran demà diumenge a les 10:30 hores per vendre anticipadament abonaments dels darrers 5 partits i reserves per anar a Vilafranca.

Tal com es va anunciar pels canals habituals, l'Europa posa en marxa un interessant 'pack' de 5 entrades a 20€ per veure els darrers partits a casa de la temporada: Ascó, Figueres, Masnou, Júpiter i Granollers. Demà mateix, una hora i mitja abans de l'inici del primer d'aquests cinc partits, els assistents podran aprofitar la seva visita al camp per endur-se, per 20€, cinc entrades per aquests partits de la recta final de lliga al Nou Sardenya.

Així mateix, el club organitza un viatge a Vilafranca la setmana vinent. L'entrada del partit a Vilafranca són 10€ i l'autocar, de franc. Per a arribar al número total de 55 places, les taquilles estaran també habilitades demà per a reservar plaça, deixant el nom, cognom, número de contacte i pagant anticipadament els 10€ de l'entrada per assegurar l'assistència i sortida de l'autocar.

Totes dues ofertes es podran reservar demà diumenge dia 13 de març des d'una hora i mitja abans (les 10:30 hores) de l'inici de l'Europa-Ascó de Tercera Divisió (inici 12 hores).

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics