Primer amistós amb derrota per la mínima

05 Agost 2018 Redacció
Imatge de l'Espanyol B-Europa juvenil de la passada Lliga Nacional Imatge de l'Espanyol B-Europa juvenil de la passada Lliga Nacional Arxiu CE Europa (Fran Capell)

El Juvenil A de l'Europa va disputar ahir a la tarda, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, el primer amistós de l'estiu, resolt per a l'Espanyol B per 1-0.

Amistós · 19 hores

ESPANYOL B
1 - 0 EUROPA

El duel entre l'Espanyol B juvenil, de Lliga Nacional, i l'Europa, es va decidir am un solitari gol dels blanc-i-blaus. El partit, disputat sota una intensa xafogor, va registrar poques ocasions en el global del matx i un ritme baix de futbol. La possessió va ser en tot moment cosa de l'Espanyol B, mentre l'Europa esperava al contraatac.

Al minut 35 Adrià va haver d'entrar per Torre, retirat del terreny de joc amb molèsties. Al primer minut de la represa l'Europa podria haver obert el marcador en un contraatac que Ariel finalitza creuant massa la pilota davant la sortida del porter. Al minut 57, centrada per banda dreta de l'atac perico i que Max, de cap, va transformar en l'únic gol de l'encontre.

L'Europa va gaudir d'una clara opció de Tarik al minut 77, en un cara a cara amb el porter, per poder establir l'empat, però aquest últim li va guanyar la partida. En resum, partit amb ocasions igualades, domini de la pilota dels locals i primer 'test' d'estiu pels escapulats.

ESPANYOL B: Juanvi, Marc, Òscar, Carlos, Aleix, Alessandro, Enric, Roger, Julian, Àlex i Adrià... Van completar la convocatòria: Marcos, Cesar, Brossa, Casta, Dani, Lluís, Ruben, Max, Padilla, Gori i Raúl.

EUROPA: Víctor, Torre, Juncà, Sori, Llava, Bruno, Masip, Cala, Pruden, Mandarini i Òscar... Van completar la convocatòria: Nadal, Adrià, Pau, Jordi, Arru, Gonzo, Xavi, Ariel, Gabri, Wilber i Tarik.

ÀRBITRE: Marcos Fernández Quintero (Barcelona), assistit per Paul Posse Muñoz i Xavier Montava Baquè (del mateix col·legi).