agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

La CRE revisa les esmenes i propostes dels socis

25 Novembre 2014
La CRE revisa les esmenes i propostes dels socis Part de la taula de membres de la Comissió en la reunió celebrada ahir

La Comissió de Reforma dels Estatuts (CRE) es va reunir ahir al vespre a les oficines del CE Europa per sotmetre a debat i possible aprovació un total de 17 esmenes o noves propostes que els socis van fer arribar a la mateixa en el termini establert, és a dir, fins ahir a les 17 hores.

Els membres de la CRE van donar forma definitiva als articles que presentaran a aprovació de la massa social en l'Assemblea Extraordinària del proper 1 de desembre. Els socis que han presentat les esmenes o noves propostes per a diferents punts i articles dels estatuts rebran la notificació de l'acceptació o no de la seva esmena o proposta. A partir del 26 de novembre es podrà consultar a les oficines la relació de propostes presentades, admeses o no per la Comissió, i el text resultant final de l'esborrany d'estatuts que serà presentat a l'Assemblea.

Aquelles propostes desestimades per la Comissió les podran defensar els socis proposadors en l'Assemblea General Extraordinària per tal de ser sotmeses a aprovació i eventual inclusió en el text definitiu objecte de posterior votació. Els socis o sòcies que vulguin defensar davant l'Assemblea la seva esmena no acceptada per la Comissió hauran de comunicar expressament la seva intenció a aquest òrgan per qualsevol dels canals de comunicació del club fins, almenys, un dia abans de la celebració de la mateixa.

En l'Assemblea General Extraordinària només se sotmetran a debat i vot les esmenes ja presentades pels socis fins al dia d'ahir. No s'acceptaran noves propostes i es votarà, doncs, la totalitat dels Estatuts resultants.

acidH TEB SpecialOlympics