Seguim conquerint Europa!

06 Juliol 2021

L'Europa es va emportar un partit agònic a domicili enfront els holandesos de Ravening Wolves

En la visita virtual a Amsterdam, els escapulats van dominar el rival durant tot el matx, però el porter rival va assecar els davanters europeístes. Durant la primera part, els de Beltry van realitzar 8 rematades entre pals, però el porter local les va aturar totes. A més, poc abans del descans, Ravening Wolves es va avançar a l'electrònic en l'unic xut que van fer en tot el partit.

A la segona part, i amb el temps en contra, els graciencs van ser encara més ofensius i quan el partit ja moría, va arribar el premi en forma de dos gols.

Al minut 87, Beltry va engaltar un xut des de la frontal després d'una bona deixada de Forever per fer l'1-1 i en l'ultima arribada del partit, Uri va finalizar una contra magistral per posar el defintiu 1-2 i sumar tres punts molt importants

Wacker de Viena, Oxford United i Salford City, seran els propers rivals. Podeu seguir els partits en directe per Twitch.