Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Presentades les noves línies de suport al futbol femení amb la presència de l'Europa

28 Abril 2022 Redacció
Foto de família dels assistents al costat del President de la Generalitat Foto de família dels assistents al costat del President de la Generalitat @esportcat

El Govern ha presentat una nova línia de subvencions que permet diversificar les ajudes i beneficiar més entitats esportives.

'Esportcat' incrementa el suport econòmic per ajudar els clubs catalans que competeixen i excel·leixen en l’elit de l’esport estatal i internacional, fins a arribar als 3 milions d’euros. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat avui que el Govern “incrementarà substancialment els ajuts a l’esport femení”, en el marc del compromís del Govern d’augmentar el suport al teixit esportiu de Catalunya, especialment en l’àmbit femení.

“Multipliquem per quatre la dotació pressupostària de fa dos anys”, ha assegurat. El cap de l’Executiu ha fet aquest anunci durant la presentació de les noves línies de suport a l’esport femení i les ajudes als clubs que participen en competicions internacionals, que s’ha fet aquesta tarda al Palau de la Generalitat.

En l’acte, que ha comptat amb la presència d’una representació d’esportistes i clubs de Catalunya, han acompanyat el president la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas. També hi han participat la jugadora del Barça CBS, Ainhoa López, i la presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, M. Carmen Manen. Per part del CE Europa, l'entitat escapulada ha estat representada pel seu president, Víctor Martínez, i per la directiva de relacions institucionals, Núria Pi.

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics