Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Víctor Cócera s'incorpora a la porteria escapulada

Víctor Cócera s'incorpora a la porteria escapulada El nou porter gracienc

A cinc dies per iniciar la temporada, l'Europa signa la seva 21a fitxa de la plantilla. Es tracta del porter Víctor Cócera, que havia militat la temporada passada a la Montañesa i al Badalona. El porter cobrirà la lesió de Sergio Fernández en el tram inicial de curs.

La recuperació del jove porter s'allargarà més del previst en un principi (uns dos mesos). L'equip, doncs, tindrà una llista final de tres porters. Víctor Cócera Encinas (Barcelona, 18 de gener del 1993) és un jove porter sots'23, format a les categories inferiors del RCD Espanyol i del CF Damm. Del 2012 a meitats de la temporada passada va militar a la Montañesa, fins que el Badalona el va fitxar per cobrir la marxa d'Álex Sánchez al Valencia Mestalla.

En el primer entrenament de l'equip a les instal·lacions de la Vall d'Hebron-Teixonera, realitzat ahir al vespre, Cócera ja es va incorporar al grup. Aquest matí, el fitxatge s'ha oficialitzat de forma efectiva, presentant la documentació corresponent a la Federació Catalana de Futbol. Tret d'imprevistos de darrera hora, 21 jugadors formen part de la plantilla del CE Europa per la temporada 2014/2015 que començarà aquest diumenge a Santa Coloma de Gramenet (19 hores) amb un potent Europa-Terrassa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell