Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Plantilla disponible a l'espera del retorn dels internacionals

26 Setembre 2014
Plantilla disponible a l'espera del retorn dels internacionals Alegre fent exercicis en solitari a Santa Coloma de Gramenet a principis de setembre

Els dies sense poder disputar partits de lliga van arribant al seu final. Demà dissabte la selecció UEFA finalitzarà, independentment del resultat, la fase intermèdia i els internacionals de l'Europa tornaran a casa. Tots els jugadors, menys el porter Sergio, podrien ser convocables el dia 5.

Al marge de la lesió de llarga durada del porter Sergio, l'Europa recupera de mica en mica tots els jugadors en plena forma. Alegre fa dies que està disponible pel retorn de la competició i Víctor Duran, que només va disputar els primers 70 minuts de la lliga i es va perdre els següents 4 partits per lesió, podria arribar, si tot segueix el seu curs, en plenes condicions pel duel del 5 d'octubre a Vilafranca.

La propera setmana l'equip tornarà als entrenaments a casa, al Nou Sardenya, on no hi posava els peus des de fa més de dos mesos. Ho farà el dilluns 29 a les 20 hores i ho farà ja amb els internacionals Cano, Putxi, Padilla, Guzman i Nils, retornats de Moldàvia.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics