Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Nou partit de la selecció amb quatre europeistes a la llista

Nou partit de la selecció amb quatre europeistes a la llista Javi Sánchez debutarà amb Catalunya Amateur

Quatre dies ben concentrats viuran alguns jugadors de la primera plantilla gracienca. Divendres, Alegre, Putxi, Padilla i Guzman van disputar un amistós amb Catalunya Amateur a Manlleu. Dilluns (19 hores) seran Cano, Javi Lara, Nils i Javi Sánchez els encarregats de fer-ho a Mollet del Vallès.

D'aquesta manera, el seleccionador Toni Almendros vol aprofitar l'agost per anar configurant i perfilant la selecció que disputarà la fase europea de la competició a mitjans de setembre -i que aturarà la lliga dues setmanes-. El partit es jugarà al Municipal Germans Gonzalvo demà dilluns dia 18 a les 19 hores. No en la seva totalitat però sí en part, un gruix de jugadors de l'Europa haurà disputat almenys tres partits en quatre dies en aquesta recta final de pretemporada entre amistosos, partits de la selecció i Copa Catalunya, des del divendres 15 al dilluns 18.

En el cas de Cano, capità de l'Europa i també capità de la selecció UEFA, aquest partit significarà el retorn a la convocatòria després de superar la seva lesió i estrenar-se davant el Sant Cugat en aquesta pretemporada. En aquest cas particular suposarà un bon moment per seguir agafant forma.

140817-uefa-2

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics