Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Necessari el carnet 2014/2015 pels partits del Primer Equip

Necessari el carnet 2014/2015 pels partits del Primer Equip El nou carnet de soci i d'acreditat pels partits 2014/2015

Pel partit del Primer Equip d'aquest diumenge 7 de setembre (a les 19 hores a Santa Coloma) contra el Castelldefels, ja no serviran els carnets de la passada temporada. Abonats i premsa hauran d'haver retirat el del curs 2014/2015 o tocarà pagar entrada.

El mateix s'aplica a les acreditacions facilitades als mitjans de comunicació. Els mitjans hauran de retirar a les guixetes, des d'aquest diumenge, la seva acreditació. Tota acreditació no demanada pel canal corresponent no serà facilitada.

Com és habitual cada temporada, el CE Europa inclou amb l'abonament del carnet de soci el primer partit de la temporada següent a l'abonament (el passat Europa-Terrassa del 24 d'agost), donat que es considera que no tothom, per aquelles dates, ha tornat al seu domicili habitual -fruit de les vacances d'estiu- o ha tingut temps de passar a renovar el carnet per les oficines del club.

Tal com es va avisar dies enrere pels canals oficials de l'entitat, el carnet 2013/2014 ja no tindrà validesa a partir d'ara i en l'immediat partit d'aquest cap de setmana només hi haurà dues formes d'entrar al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet: amb el carnet en vigor de la temporada 2014/2015 o bé pagant una entrada general a les guixetes.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics