La tarda dels pals

15 Agost 2021 Àngel Garreta
L'Europa no ha pogut aturar el Vilassar L'Europa no ha pogut aturar el Vilassar Àngel Garreta

Segona derrota del Primer Equip masculí en pretemporada (1-0 a Vilassar) en un partit on tots dos equips han topat amb la fusta.

Pretemporada ·15/08/21 · 19 h. · Mpal. Xevi Ramón · 40 espectadors

VILASSAR DE MAR
1 - 0 EUROPA

Després de quatre partits, l'Europa signa el primer encontre sense poder foradar la porteria rival. Ha tingut opcions de fer-ho, incloent un xut al travesser i un altre al pal dret de la porteria. Bon Vilassar de Mar, que ha signat un golàs en l'1-0 i també ha topat amb la fusta al segon temps.

L'Europa ha provat el primer xut del partit amb una canonada un xic llunyana de Jordi Cano i que ha marxat molt alta. A l'àrea gracienca, un petit embolic en la sortida de pilota ha estat a punt de costar un disgust, però sense més conseqüències.

De mica en mica els graciencs han volgut tenir més la pilota i la primera opció clara de marcar ha estat una centrada molt tancada de Jordi Cano a la qual no ha arribat Bahamonde per un peu. Alberto Garcia, pels locals, ha rematat llepant el pal en un bon cop de cap.

Al minut 39, cacau fortíssim de Víctor Vilajosana des de la frontal que ha petat al bell mig del travesser i al minut 45 centrada de Jordi Cano que Ricki Vidal envia de cap al pal. Quan aquestes bones opcions de l'Europa semblaven les darreres opcions clares de la primera meitat, en temps afegit Marc Rio ha aprofitat el bot de la pilota a tres quarts de camp per engaltar un fort xut bombejat aprofitant que Troya estava un xic avançat. El cuir ha trobat l'escaire de la porteria en un golàs d'aquells on no es pot fer res més que aplaudir.

La represa del partit ha dut un ritme més lent al matx. Les ocasions de l'Europa per empatar no arribaven i al Vilassar li anava perfecte la poca profunditat inicial dels graciencs. De fet, l'encontre s'ha animat al darrer quart d'hora. Al minut 75, Alberto Garcia ha enviat una rematada de cap al travesser de la porteria defensada a la segona meitat per Sergio.

L'Europa, que ha notat jugar el segon partit seguit del cap de setmana, ha arribat a tenir al segon temps 6 dels 11 jugadors en joc que formen part o bé de l'Europa B o bé del Juvenil A. Entrant en temps afegit, l'opció d'empat en una internada de David Jiménez on el seu xut, intentant picar per sobre el porter, ha sortit massa alt.

VILASSAR MAR: Andrés Díaz, Éric Ruiz, Biel Pla, Antonio Martín, Galeano, Ángel De la Torre, Erik, Soufiane, Marc Rio, Alberto García i Aleix... Han completat el partit i la convocatòria: Alberto Roman, Alejandro, Adnane, David, Hicham, Mateu, Daniel Peña, Montoya i Óscar.

EUROPA: Troya, Chava, Àlex Cano, Castell, Dani Gonzálbez, Víctor Vilajosana, Kengo, Ali, Ricki Vidal, Àlex Bahamonde i Jordi Cano... Han completat el partit i la convocatòria: Sergio, Alfons Serra, David Jiménez, Pol Morlans, Alberto, Campeny, Guti, Pau López, Prats i Anguita.

ÀRBITRE: Gerard Rius Riu (Granollers), assistit per Jairo Ozaez González (Granollers) i David Caro Gallardo (Maresme).

TARGETES: Groga a Campeny (Europa).

GOLS: 1-0 (Marc Rio, 46').

Quart partit de la pretemporada.

Partit disputat amb forta calor però sense sol.

Segona derrota de la pretemporada. El juvenil Anguita ha debutat en partit amistós amb l'escapulada del Primer Equip.