Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


La plantilla 2015/2016 al complet

09 Agost 2015 Àngel Garreta
Totes les dades que cal saber del Primer Equip Totes les dades que cal saber del Primer Equip CE Europa

Els socis, aficionats i internautes que visitin el portal web oficial del CE Europa ja poden consultar les dades completes de la plantilla del Primer Equip del club, tant pel que fa a jugadors -separats per demarcacions- com pel cos tècnic i staff auxiliar.

Al menú de plantilla del Primer Equip es poden consultar totes les dades individuals de cada membre de l'equip, acompanyades de la corresponent fotografia. Hi figuren el nom esportiu, el nom complet, la data de naixement, la procedència o número de temporades que milita a l'Europa, la demarcació en el cas concret dels futbolistes i, enguany i com a novetat, el club i temporada on militaven els futbolistes els tres darrers cursos esportius. Paral·lelament, els usuaris que ho desitgin poden comparar plantilles amb la de la temporada anterior desplaçant-se, dins la secció, per les dues pestanyes superiors que separen els cursos esportius 14/15 i 15/16.

D'aquesta forma els europeistes ja es poden començar a familiaritzar amb el nom i el rostre d'aquells jugadors o membres de l'staff tècnic que siguin nous i encara no coneixin a fons. La llista també servirà per a completar les dades que necessitin els diferents mitjans de comunicació en referència al Primer Equip escapulat.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics