Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


La pilota de la lliga 2015/2016

17 Agost 2015 Àngel Garreta
Amb aquesta pilota es jugarà el campionat de lliga que comença diumenge Amb aquesta pilota es jugarà el campionat de lliga que comença diumenge Àngel Garreta

Com és tradició cada estiu, la RFEF (Real Federación Española de Fútbol) canvia el model de pilota oficial de joc per a Segona B i Tercera Divisió, les dues categories d'àmbit estatal per sota la LFP. Enguany es jugarà amb el model rèplica 'Conext15'.

La pilota, fabricada pel patrocinador esportiu oficial de la federació, és una rèplica adaptada de la que es va fer servir en el passat Mundial de Clubs i que també farà servir la federació estatal per a la Copa del Rei. Lligada amb una tècnica sense costures i amb tecnologia TSBE, aquesta nova versió de pilota està preparada, segons el fabricant, per retenir menys aigua i, per tant, facilitar millor l'impacte i l'adherència.

L'Europa estrenarà aquesta pilota al Nou Sardenya el proper diumenge 23 d'agost a les 20 hores en el primer compromís de lliga de la nova temporada de Tercera Divisió davant el Terrassa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics