Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


La jornada 4 es jugarà a Masnou el dia 10 de setembre

03 Setembre 2014
La jornada 4 es jugarà a Masnou el dia 10 de setembre El duel de la temporada passada

D'aquí una setmana es jugarà la jornada 4 del campionat. Inicialment, la FCF va marcar el dia 10 com a data predefinida sobre el calendari. El Masnou, que jugarà com a local, respectarà la data i el duel amb l'Europa es jugarà dimecres a les set de la tarda.

Després de jugar contra Terrassa (24 d'agost) i Figueres (30 d'agost), l'Europa afronta tres duels en set dies abans de l'aturada de la lliga per disputa de partits de la selecció catalana UEFA. Així, jugarà tots tres a les 19 hores: Europa-Castelldefels (dia 7 de setembre), Masnou-Europa (dia 10, vigília de la Diada Nacional catalana) i Europa-Sabadell B (dia 14).

De camp en camp per entrenar

L'aventura forçada de l'Europa en aquest inici de temporada l'ha portat a fer servir tres recintes diferents per entrenar-se mentre duren les obres del Nou Sardenya. El quadre que dirigeix Pedro Dólera ha hagut de patir també les incompatibilitats d'horari dels recintes que no són propis.

Aquesta setmana, per exemple, l'equip haurà entrenat en tres terrenys de joc diferents: Teixonera, Àliga (abans d'ahir) i Nou Municipal de Santa Coloma (divendres). En l'escenari dels seus partits a l'exili, l'Europa s'exercitarà divendres a tres quarts de vuit per tenir sensacions de partit sobre la gespa on haurà de rebre el Castelldefels (diumenge 7 de setembre a les 19 hores).

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics