Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


L'Europa, pioner en l'ús de les revolucionàries canyelleres 'Sedelogic'

06 Agost 2015 Redacció
El Primer Equip amb les revolucionàries canyelleres El Primer Equip amb les revolucionàries canyelleres Àngel Garreta

Un nou concepte de canyelleres per protegir les cames dels jugadors ha arribat a l'estat espanyol i dos equips són pioners en el seu ús, l'Europa i el Recreativo de Huelva, dos dels més històrics. La flexibilitat i lleugeresa, la clau del producte.

Què té de diferent la canyellera 'Sedelogic' sobre la resta? La seva personalització. El producte és originàriament rígid, però escalfant-lo uns instants amb un secador de cabell acaba convertint-se en un material flexible. En aquest punt, el futbolista ha de posar-se a cada cama la canyellera corresponent (esquerra o dreta), protegir-la amb una mitja -com si fos per sortir a jugar- i esperar entre 5 i 10 minuts. Passat aquest temps, la canyellera adopta la forma individual i personalitzada de cada cama de cada persona, convertint-se des de llavors en un producte únic i singular.

Aquest factor, sumat a la comoditat i lleugeresa de la peça, està revolucionant el món de les canyelleres per tal que cada futbolista s'adapti el producte a la forma de la seva cama, aconseguint no notar que porta un protector pels cops. A més, el 'Sedelogic' ve acompanyat d'una mitja interna -per ficar dins la mitja de competició- que subjecta la peça amb total fermesa i comoditat, fent que ja no sigui necessari que els futbolistes utilitzin material adhesiu per reforçar la mitja exterior.

El migcampista Àlex Fernández va ser el primer jugador de l'equip que va provar aquest nou material. Posteriorment, la plantilla sencera va rebre un joc de canyelleres per a aquesta temporada. L'Europa serà pioner en el seu 'test pràctic' a l'estat espanyol. A casa nostra aquest producte serà comercialitzat per la casa equipadora del CE Europa, l'empresa Elements.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics