Europa i Martinenc saltaran al camp de la mà de prebenjamins

17 Desembre 2014
Europa i Martinenc, de la mà dels nens de l'altre equip Europa i Martinenc, de la mà dels nens de l'altre equip Àngel Garreta

El derbi entre Europa i Martinenc d'aquest diumenge (12 hores, estadi Nou Sardenya) serà especial. No només per disputar-se a Gràcia, en lliga, 21 anys després del darrer precedent, sinó també perquè els prebenjamins d'un i altre club seran protagonistes de la sortida al camp i al descans, on jugaran un partidet.

Al moment de saltar a la gespa, els jugadors de l'Europa aniran agafats de la mà d'onze jugadors prebenjamins del FC Martinenc i els jugadors del Martinenc de la mà d'onze prebenjamins del CE Europa, tots degudament uniformats. Aquest acte de germanor i bon veïnatge, en favor de l'educació i el respecte dins l'esport, anirà acompanyat d'un petit partit entre els prebenjamins de totes dues entitats al descans. Ambdós equips jugaran durant 10 minuts del quart d'hora de descans a la mitja part de l'encontre.

El duel més proper de la lliga

El derbi entre Europa i Martinenc és el duel de més proximitat de tots els possibles dins el grup V de Tercera Divisió. Units per la Ronda Guinardó, entre el mig del camp del Nou Sardenya i el cercle central del Municipal del Guinardó hi ha només 1.300 metres.

En directe via 'streaming' pel lloc web de BTV

Barcelona Televisió segueix apostant fort pel futbol local i, novament, emetrà un partit de l'Europa pel seu portal btv.cat en 'streaming' i per internet. Serà el segon d'aquesta temporada després del derbi disputat a Nou Barris contra la Montañesa.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell