agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1


Entrada a cinc euros a Terrassa

Jugant-se la lliga, nombrosa afició es va desplaçar a Terrassa la temporada passada Jugant-se la lliga, nombrosa afició es va desplaçar a Terrassa la temporada passada Àngel Garreta

Els aficionats de l'Europa que vulguin acompanyar el seu equip en l'inici de la segona volta a la Tercera Divisió ho podran fer pagant només cinc euros. El Terrassa ha confirmat aquest preu especial per la seva entrada de caràcter general, tal com ja va fer en el duel a l'Olímpic egarenc la setmana passada per tancar la primera volta.

L'entitat vallesana, que va canviar de mans presidencials fa unes setmanes, es troba immersa en una política d'afavoriment de la presència de públic al seu estadi. En el duel contra el Rubí de la setmana passada ja va aplicar uns preus populars que ara es mantindran amb la visita de l'Europa. Socis, aficionats i tot tipus de públic en general podrà entrar a l'Olímpic de Terrassa per només 5 euros.

Tots dos equips, aspirants a la promoció d'ascens, tenen no només tres punts en joc sinó la resolució particular de l'average entre ells. En el primer partit de l'inici de la lliga tots dos equips van empatar a zero en duel disputat amb l'Europa exercint de local a l'exili de Santa Coloma de Gramenet.

En la penúltima jornada de la temporada passada, Terrassa va ser l'escenari on un Europa líder es va jugar les darreres opcions d'obtenir el títol de lliga (va perdre el partit per 1-0). La presència de seguidors graciencs -a la foto superior- va ser notable. S'espera un desplaçament similiar per aquest inici de la recta final de la competició de la present temporada.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics