Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


El San Fernando rival als quarts del play-off

16 Maig 2016 Àngel Garreta
Tomás Santiago, de l'Àrea Social de l'Europa, al sorteig celebrat a Madrid Tomás Santiago, de l'Àrea Social de l'Europa, al sorteig celebrat a Madrid RFEF TV

El bombo del sorteig dels quarts de final del play-off d'ascens a Segona B, celebrat a Madrid, ha decidit que el rival de l'Europa sigui el San Fernando, amb anada a Cádiz.

El San Fernando CDI, tercer classificat del grup X (Andalucía i Ceuta) va finalitzar el seu campionat de lliga regular amb 75 punts. Va ser fundat oficialment el 1943 i té experiència militant a Segona B, on hi va participar per darrera vegada no fa gaire, la temporada 2013/2014. Juga els seus partits a Bahía Sur, al batejat com Estadio Iberoamericano 2010, de gespa natural, rodejat d'una pista d'atletisme i amb capacitat per a 8.000 espectadors.

Malgrat ser els dos clubs rivals conjunts amb experiència en categoria estatal en el passat, mai han coincidit en competició oficial, ni en lliga regular ni a la Copa del Rei. L'Europa afrontarà el desplaçament més llarg d'entre tots els equips catalans que aspiren a pujar de categoria durant maig i juny (més de 1.000 quilòmetres).

Representació a Madrid i reunió al Nou Sardenya per seguir el sorteig

Les boles del San Fernando i l'Europa van sortir del bombo a les 18:04 hores. A Madrid, Tomás Santiago, de l'Àrea Social del club, va representat l'entitat. A Gràcia, els jugadors van entrenar a les 16 hores i, posteriorment, van seguir tots junts el sorteig al bar de l'estadi gaudint d'un petit refrigeri.


160516 jugadors 1
Foto: Ignasi Trapero

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics