Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


El premi a millor gol de la temporada és per l'europeista Nils Puchades

El davanter Nils Puchades rebrà aquesta nit el reconeixement com autor del millor gol del futbol català de la temporada 2013/2014, quan militava a les files de la Montañesa. El futbolista, ara novament escapulat, ha resultat escollit pels internautes a la web del portal Esport3 de TVC.

Davant el Palamós, a Nou Barris, Nils va transformar un gol de bandera amb un obús, sense deixar botar la pilota, que va connectar des de la zona de banquetes i que va entrar en diagonal fins l'escaire del pal llarg. Pels seguidors del futbol català, mitjançant les seves votacions a la xarxa, la diana de Nils és la millor del passat curs esportiu per davant de durs competidors com Munir (Barcelona B), Eloy Gila (Llagostera) i Virginia Torrecilla (Barcelona).

L'extrem, retornat enguany a l'Europa en segona etapa futbolística, reconeix estar "una mica nerviós" però a la vegada "molt emocionat" per poder rebre aquest premi. Nils admet sentir-se "afortunat de poder gaudir d'una gala com aquesta envoltat dels cracs del futbol català". Pel jugador "són moments únics en la vida i que s'han de gaudir al màxim".

Nils creu que la diana per la qual rebrà reconeixement "és el millor gol que he marcat, molt difícil de repetir, sobretot per la posició del camp on vaig engaltar la volea. Que la gent el reconegui i l'hagi votat com a millor gol és un orgull per a mi i estic molt agraït pels seus vots". El futbolista de l'Europa rebrà el seu guardó aquest vespre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm en el marc de la tercera Gala de les Estrelles del Futbol Català que organitza la Federació Catalana de Futbol.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell