Diagnòstic lleu pels tres lesionats de l'equip a Rubí

Diagnòstic lleu pels tres lesionats de l'equip a Rubí Padilla no podia abandonar el terreny de joc pel seu propi peu

Dins del mal, les millors notícies. Els tres jugadors del Primer Equip que es van lesionar diumenge a Rubí (Poves, Cano i Padilla) no hauran d'estar més d'una jornada fora dels terrenys de joc. Les proves realitzades aquest migdia als futbolistes no mostren cap trencament.

Qui més greu semblava diumenge sobre el terreny de joc, Alberto Padilla (no va poder abandonar el terreny de joc pel seu propi peu i va haver de ser ajudat a retirar-se) té finalment una distensió a l'isquiotibial de la cama esquerra. El tractament, una setmana de descans i treball progressiu a mitjans de la vinent. El davanter Àlex Poves, qui al primer temps del partit a Can Rosés va notar molèsties a la mateixa zona, té només una inflamació. Mateix tractament pel punta escapulat: massatges, gel, antiinflamatoris i inicis de treball de camp ja de cara a la propera setmana.

Pel que fa al capità Àlex Cano, que va patir un fort cop al genoll de la cama dreta després d'una entrada al davanter Boris, pateix una inflamació a la zona interna del genoll però tot sembla indicar que quedarà en un fort cop. Aquest mateix vespre el central europeista provarà les seves sensacions a l'entrenament, però tot apunta, amb l'evolució de la setmana, que podria ser convocable de nou per diumenge vinent si no hi ha contratemps.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell