Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Confirmats els horaris de la primera jornada!

Els Primers Equips arrenquen aquest cap de setmana la competició Els Primers Equips arrenquen aquest cap de setmana la competició Arxiu CE Europa

Els Primers Equips del Club Esportiu Europa arrenquen la temporada oficial aquest cap de setmana, amb horaris ja confirmats.

Comença la competició i amb ella l'il·lusió de dos equips que volen mantenir enganxada l'afició. El Primer Equip femení disputarà dissabte 10/09 a les 11:30 hores el seu primer partit a la nova Segona RFEF davant el Parquesol, un dels conjunts del grup que militava a la Segona Divisió la temporada passada. Partit difícil per obrir una campanya on l'Europa, en paraules de Joan Bacardit "ha de ser la revelació del campionat".

El Primer Equip masculí arrenca el camí de l'ascens de categoria a Castelldefels diumenge 11/09 a les 18:30 hores. Després del descens de categoria la temporada passada "l'objectiu de l'Europa a Tercera RFEF és l'ascens", en paraules del tècnic, Ignasi Senabre. El Baix Llobregat serà l'escenari on els graciencs voldran demostrar que van a per totes. 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics