Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Abel Rita, presentat

31 Juliol 2015 Àngel Garreta
El nou davanter durant la seva presentació El nou davanter durant la seva presentació Àngel Garreta

El nou davanter centre de l'Europa, Abel Rita, ha estat presentat aquesta tarda al Nou Sardenya davant els mitjans de comunicació i després d'haver realitzat ja dues sessions preparatòries (ahir a la tarda i avui al matí) amb els seus nous companys.

Abans de l'entrenament del vespre d'avui divendres, Rita s'ha vestit de curt per fer uns tocs de pilota, les protocolàries fotografies al vestidor i a la sala de premsa i ha concedit la seva primera entrevista com a jugador escapulat. En aquest sentit, el punta afirma definir-se com un jugador "jove i ambició, amb ganes d'aportar gols i que l'Europa estigui a dalt tot l'any". Qüestionat sobre el per què de la seva arribada a l'Europa, el jugador no ha dubtat: "l'Europa va ser el primer club que em va trucar i el tècnic ha mostrat molt interès en mi".

Pel jove punta de 22 anys, pujar de nou com l'any passat amb la Pobla seria "un somni", però que primer cal lluitar "pel primer lloc i pel play-off i després ja veurem on arribem. Una promoció sempre és molt difícil". Abel Rita afirma que el primer que va fer és "mirar els fitxatges de l'Europa i els jugadors de nivell que tenia fins ara, amb molts dels quals m'he vist les cares aquests anys, i això no m'ha fet dubtar en cap moment de venir cap aquí". Amb l'arribada del nou davanter del conjunt gracienc la plantilla, quant a necessitats bàsiques, estaria virtualment tancada. Només una operació molt profitosa pel club durant la resta de l'estiu podria ampliar el número de fitxes.

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics