Zona Mixta: Jornada 9, Europa-Pobla Mafumet 2014/2015

Zona Mixta: Jornada 9, Europa-Pobla Mafumet 2014/2015 El tècnic dels graciencs durant el partit

Un cop finalitzat el partit entre l'Europa i la Pobla de Mafumet, corresponent a la jornada 9 del campionat de lliga de Tercera Divisió, els tècnics dels dos equips van oferir roda de premsa als mitjans per valorar el resultat i altres aspectes del joc dels seus conjunts.

EUROPA · Pedro Dólera (entrenador)

Hem jugat contra un dels millors equips de Tercera Divisió dels darrers anys

141019-zonamixta-2"La valoració? Excel·lent. Hem jugat contra un dels millors equips de Tercera dels darrers anys, comparable a l'Olot de fa tres temporades. Ells han tingut el domini fins on nosaltres voliem. Hem treballat molt aquest partit i fer-li dos gols a la Pobla no és gens fàcil. Padilla s'emporta la pilota netament al segon gol. Estem treballant molt bé i el partit de l'altre dia al Prat no podia afectar-nos.

Aquella derrota no podia crear dubtes. No podia. Hem reforçat això durant la setmana. Sobretot: creure en la nostra idea de futbol. Té molt mèrit el que hem fet avui, creieu-me. Aquesta victòria s'ha de valorar molt, molt i molt. Poves? La competència sempre és molt bona i tenir dos davanters com Poves i Javi Sánchez suma molt".


POBLA DE MAFUMET · Martin Posse (entrenador)

És un orgull tenir aquest equip i amb aquesta proposta

141019-zonamixta-3"La conclusió: és un orgull de tenir aquest equip amb aquesta proposta. Ho hem intentat tot i crec que el resultat no és just. El segon gol d'ells és una falta molt clara. No obstant, l'equip ha tingut la proposta de jugar a camp contrari i ho ha fet. Havia de combinar i ho ha fet, arribar per fora i ho ha fet. El pes del joc l'hem portat nosaltres gairebé tota l'estona. Estic encantat amb els meus jugadors.

Per norma general, amb un equip jove i amb 2-0 en contra, el més lògic és tirar pilotes a dalt, però hem jugat fins al final com nosaltres sabem. Hem concedit un error de marca en el primer gol i també cal comptar amb el mèrit de l'Europa al llarg del partit. No puc marxar content pel resultat però si satisfet pel treball".

acidH TEB SpecialOlympics FederacioAcell