Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Zona Mixta: Jornada 2, Figueres-Europa · 2014/2015

Zona Mixta: Jornada 2, Figueres-Europa · 2014/2015 Francesc Cargol, tècnic del Figueres

Un cop finalitzat el partit entre el Figueres i l'Europa, corresponent a la jornada 2 del campionat de lliga de Tercera Divisió, els tècnics dels dos equips van oferir roda de premsa als mitjans per valorar el resultat i altres aspectes del joc dels seus conjunts.

EUROPA · Pedro Dólera (entrenador)

El Figueres és tot un 'equiparro'. Aconseguir aquest triomf és molt important

140830-zonamixta-2"Avançar-nos ràpid ens ha permès jugar més còmodes al contraatac. Per mi hem jugat contra un dels millors equips de la lliga, per plantilla i per estadi, on tenen espai per moure la pilota i ho fan molt bé. Aquest duel ens agafa d'hora per tema del físic i les cames, però hem aguantat bé tot el partit. Hem tingut opcions a la contra i ells el pal de Chicho. Crec que en resum el resultat és just.

El Figueres és tot un 'equiparro', que tingui ara zero punts és casual i momentani. Aquest triomf és molt important. Avui hem pogut fer el que l'altre dia no vam poder fer, i a més l'hem fet a la primera, al primer minut. Hem sabut llegir la situació davant un equip de tanta qualitat. Aquests partits són especials, aquest de ben segur no tindrà res a veure amb el de la setmana vinent".


FIGUERES · Francesc Cargol (entrenador)

El gol, decisiu. L'Europa és consistent i rebrà pocs gols

140830-zonamixta-3"El gol ha resultat decisiu a la primera jugada. L'Europa és un equip consistent, que defensa bé i que al final de la temporada crec que rebrà pocs gols. Voliem dominar primera i segona jugada al tram inicial, però al minut 1 ens hem posat per sota al marcador. Els jugadors ho han donat tot, estic molt satisfet del seu treball. Ens han tret una pilota sota pals, hem fet un pal i hem tingut ocasions.

El partit l'haviem imaginat igualat, així s'ha donat, però l'Europa ha estat més encertat. Ells han fet el seu gol i nosaltres no. No tenir Javi Revert ni Bonaventura no és excusa. Ja fa setmanes que sabem que no els tindriem les primeres jornades. Cert és que l'Europa ha pogut fer servir el recurs de jugar amb dos nous, Javi Sánchez i Poves, i nosaltres no en tenim cap ara mateix".

acidH TEB SpecialOlympics