Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Que el Nou Sardenya sigui decisiu

Els capitans se saluden al partit d'anada Els capitans se saluden al partit d'anada Àngel Garreta

Per primera vegada en quatre promocions seguides com a tercer, l'Europa té el factor camp a favor i l'equip buscarà que això sigui determinant.

Amb el públic entregadament a favor, amb una major coneixença de les mides del camp i la superfície i amb un positiu 1-1 del partit d'anada que, en el moment de sonar el xiulet inicial, corre a favor dels escapulats, l'Europa intentarà passar a les semifinals de la fase d'ascens a Segona B.

Al davant tindrà un San Fernando que sap que ha de sortir amb una mentalitat totalment ofensiva i, precisament per això, serà perillós. El tècnic Albert Poch no podrà comptar amb el lesionat Poves -de baixa per la seva lesió al turmell-. El quadre visitant no presenta baixes per lesió o sanció. Els voltants de l'estadi ja viuran el play-off des de la una del migdia, quan s'activi el dinar popular i la música de la 'Zona Escapulada' (Ronda Guinardó entre Sardenya i Secretari Coloma). A les 16:30 s'obriran les taquilles i portes de l'estadi i a les sis de la tarda donarà inici la veritable lluita per un bitllet per a la següent ronda.

 

EUROPA - SAN FERNANDO

  Play-off · 1/4 Final (tornada) · Estadi Nou Sardenya |   29/05/16 |    18 hores
  Airan Fariña Delgado (Tenerife)
     assistit per Belinda Castilla Mesa i Omar Luís Acosta (del mateix col·legi).
  General 12€ | Socis 10€ | Passis federatius 10€ | Menors fins a 14 anys de franc

  En directe a @ceeuropa i ceeuropa.cat
  El partit de tornada des del punt de vista de l'article de Carles Garcia
 
Crònica del partit d'anada (1-1)

acidH TEB SpecialOlympics