Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


La samarreta del play-off

28 Maig 2016 Redacció
Part frontal i posterior de la samarreta del play-off 2016 Part frontal i posterior de la samarreta del play-off 2016 Elements

El Primer Equip estrenarà, en el primer partit com a local del play-off a Segona B, una nova equipació titular de cara a la disputa d'aquesta fase d'ascens.

La casa Elements, amb el patrocini dels autocars Izaro, entregarà als jugadors de la plantilla una nova samarreta de joc amb diversos detalls diferents als habituals. La principal novetat és un escapulari de triple gruix i format també per un degradat de tres tonalitats de blau, amb la marca equipadora a un costat i l'escut del club, en transfer negatiu, a l'altre. El coll deixa de ser blau per passar a ser blanc, com la resta de la samarreta, amb una petita senyera catalana a l'interior.

La part posterior de la samarreta tanca per dalt amb un escapulari més petit, descansant sobre el coll el logotip oficial del play-off 2016. Sota el dorsal apareixen els quatre anys consecutius de play-off (2013, 2014, 2015 i 2016) amb el lema "no hi ha victòria sense lluita".

acidH TEB SpecialOlympics