Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


El play-off d'ascens a Segona B es podrà seguir per TV a l'Espai Bar La Violeta

14 Juliol 2020 Redacció
El bar de La Violeta El bar de La Violeta CE Europa

El CE Europa i l'Espai Bar La Violeta han arribat a un acord per oferir el partit per TV en exclusiva per a socis del club.

Davant la impossibilitat legal d'emetre el partit a l'aire lliure i en pantalla gegant segons les directrius de l'empresa propietària dels drets de televisió, el CE Europa ha buscat un mecanisme legal per tal d'oferir la possibilitat als seus socis de veure el partit per televisió encara que això suposi, a la força, un aforament molt més limitat que a l'aire lliure.

Per la via de la 'llicència bar', el partit es podrà emetre en recinte tancat, però amb una capacitat màxima de 50 persones tal com mana la normativa de Footters, empresa que gestiona els drets d'emissió. És per això que el club ha establert el següent mecanisme per tenir dret a una entrada (gratuïta) per a veure el partit l'Espai Bar La Violeta:


1) És necessari ser soci de ple dret del club

2) Cal trucar al 608 222 574 i donar el nom, cognoms i número de soci del CE Europa abans del dijous 16 de juliol a les 16 hores per a fer la petició de plaça i obtenir un número de reserva pel possible sorteig si el nombre total de peticions supera les 50 persones

3) No es poden fer peticions i reserves de més d'una persona. A l'hora de concedir les entrades, sigui per assignació directa (menys de 50 peticions) o per sorteig (més de 50) s'aplicarà el criteri d'una persona, una entrada.

4) El sorteig, si se superen les 50 peticions, es realitzarà el dijous 16 de juliol a les 17 hores a les oficines del club mitjançant un programa de generació aleatòria de números. Immediatament es procedirà a trucar els guanyadors per a comunicar el resultat del sorteig.

5) Es podran recollir les entrades a les oficines del club (c/ Pau Alsina, 140) el temps restant del mateix dijous (fins les 20 hores) o el divendres 17 de juliol de 16 a 19 hores. En cas de no poder passar físicament a recollir-les, un familiar o amic pot recollir les entrades de la persona guanyadora presentant el DNI del titular de l'entrada, ja sigui el carnet físic, o la part frontal del mateix en una fotocòpia o una imatge digital al dispositiu mòbil.

6) El dia del partit (diumenge 19 de juliol) a l'Espai Bar La Violeta hi haurà control d'entrades per accedir a la retransmissió del partit -cal dur l'entrada físicament-. El partit es juga a les 20 hores i s'hi podrà accedir al bar (c/ Sant Joaquim, 12) a partir de les 19:30 hores.

 

acidH TEB SpecialOlympics