Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Consells de cara a l'Europa-San Fernando

L'afició de l'Europa omplint el gol L'afició de l'Europa omplint el gol Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El partit de tornada dels quarts de final del play-off d'ascens està generant molta expectació i és per això que el club recomana una sèrie de punts.

Recomanacions logístiques

1- Cal venir amb suficient temps al partit. Les portes de l'estadi obren a les 16:30 i és possible que, a menys minuts faltin per començar el partit, més cua es generi tant a les portes d'entrada com a les taquilles.

2- De la mateixa manera, qui tingui previst venir en cotxe i considerant el tall de carrer per a l'animació de la 'Zona Escapulada', és recomanable venir molt d'hora per trobar aparcament relativament a tocar de l'estadi.

3- El club recomana tenir ja l'entrada comprada i venir amb ella de casa per evitar cues a taquilla. Encara es poden comprar entrades -ja a preu de dia de partit (socis 10€, passis federatius 10€ i general 12€) al bar de l'estadi.

4- Els jugadors/tècnics del Futbol Formatiu i Escola de Futbol han de venir uniformats amb la samarreta de joc o de passeig del club.

5- El pàrquing sota l'estadi (gestionat per una altra empresa) obrirà fins a les 23 hores. És una opció directa -però de pagament- per deixar el vehicle al propi estadi.


El club ha venut ja més de 1.200 entrades anticipades i s'espera una bona presència de socis i seguidors a l'estadi. És recomanable seguir aquestes instruccions per poder accedir al recinte sense genera col·lapse i no perdre's ni un minut del partit.

acidH TEB SpecialOlympics