Imprimir aquesta pàgina

Zona Mixta: Copa Catalunya (2R)

Els dos tècnics saludant-se en finalitzar el partit Els dos tècnics saludant-se en finalitzar el partit Àngel Garreta

Un cop finalitzat el partit entre el Júpiter i l'Europa, corresponent a la segona ronda de la Copa Catalunya 2016, els dos tècnics van oferir roda de premsa als mitjans per valorar el resultat i altres aspectes del joc dels seus respectius conjunts.

EUROPA · Albert Poch (entrenador)

Hem fet una molt bona primera part. S'hauria d'haver matat en aquell moment

150125-zonamixta-1"Estem contents principalment per passar l'eliminatòria, que era l'objectiu principal. Hem fet una molt bona primera part, sortint molt endollats en tots els aspectes que vam parlar al darrer entrenament. El partit s'hauria d'haver matat en aquell moment. No ha sigut així quant a marcador, però ells tampoc ens han arribat i no hem tingut problemes defensius. Certament venir aquí era complicat. Defensivament seguim tenint la porteria a zero, que és un factor molt important. La qualitat dels jugadors també marca les diferències i, no ens podem enganyar, la plantilla de l'Europa és la que és.

És cert que hem prioritzat treballar primer els aspectes defensius. Estem obsessionats amb això perquè la plantilla de l'Europa és evidentment tècnica i ofensiva, però quan no tens la pilota no ens podem permetre patir. Estem treballant aspectes que fins i tot ni jo mateix havia treballat en altres equips. Aquests partits també serveixen per veure coses dels jugadors i posar detalls a punt. Abel Rita? Segurament està una mica en deute amb l'esforç de l'Europa d'esperar i lluitar per ell i ho vol pagar amb gols, igual que ho voldrà fer Poves. Segur que tots dos tindran moments i fins i tot podran jugar junts més d'un dia i més de dos. No són incompatibles a l'onze".


JÚPITER · Juanjo Garcia (entrenador)

És difícil treure-li la pilota a tot un Europa, campió de la Copa Catalunya

150125-zonamixta-1"Hem viscut una primera part de color clar del rival. L'Europa de l'Albert basa l'estil en la possessió i això no ho canviarà mai. Hem tingut fins i tot sort perquè hi ha hagut més d'un pal que ens ha estalviat gols en contra. Certament durant 30 minuts ens han dominat. Al descans hem fet canvis al mig del camp i hem estat millor, fent intercanvi de cops entre els dos i repartint la possessió. La primera part m'ha empipat molt perquè semblava que no volíem fer res, estàvem massa enrere.

A la segona part tot s'ha equilibrat, però Abel Rita en té una i no s'ho pensa i et fa el segon. Fins aquell moment estàvem bé. No podem posar cap pega al resultat, felicitar l'Europa i que tingui molta sort en la competició. És difícil treure-li la pilota a tot un Europa, campió de la Copa Catalunya. El seu onze és molt i molt bo i la banqueta, si la mires, és del mateix nivell. Ara nosaltres a seguir creixent i competint".


 

Articles més recents relacionats per etiquetes