Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Sempre seràs etern, Uri!

13 Juny 2022 Redacció
Uri fa una passada en el primer partit com a local de la passada lliga Uri fa una passada en el primer partit com a local de la passada lliga Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Oriol González tanca la seva etapa al club després de sumar 7 temporades i entrar al 'top 15' històric de tots els temps.

Uri jugarà a Segona RFEF la propera temporada i al seu darrere deixarà unes xifres de rècord que l'han dut a convertir-se, amb 187 partits oficials d'escapulat (178 de lliga i promocions, 8 de Copa Catalunya i 1 de Copa del Rei) en el 15è jugador amb més vegades defensant la samarreta del club en 115 anys d'història.

Referent del mig del camp els darrers anys, tanca un cicle un dels capitans de la plantilla que compta al seu palmarès amb el club amb 1 títol de lliga de Tercera Divisió i un ascens a Segona RFEF.

Des d'aquestes línies volem aprofitar per donar les gràcies a Uri per aquestes set temporades i el pes específic que ha aportat al joc de l'Europa i a la defensa del seu escut. El teu llegat, Uri, durarà per sempre!

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics