agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1


L'Europa-Llagostera de Copa Catalunya ja té dia, hora i preus concretats

Imatge del darrer precedent entre els dos conjunts, en lliga, a Gràcia Imatge del darrer precedent entre els dos conjunts, en lliga, a Gràcia Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El primer partit de l'estiu i també el primer de caràcter oficial de la temporada tindrà lloc el diumenge 4 d'agost a les 19 hores.

El Nou Sardenya acollirà un partit de nivell en la primera eliminatòria d'una nova edició de la Copa Catalunya, en aquest cas contra el potent Llagostera, conjunt recent ascendit a Segona B. Per a aquest partit tindran entrada de franc els socis del club. Els titulars d'un abonament hauran de passar per taquilla (l'abonament és exclusiu per a la lliga).

L'entrada general i única pel partit serà de 5€

Aquest serà el primer test, i ben exigent, per a l'equip que entrenarà per segona temporada David Vilajoana i que es posarà en marxa per preparar la pretemporada demà a la tarda.

Oficines obertes per a tramitar carnets

Aquell mateix 4 d'agost, a la tarda, les oficines del club (c/ Pau Alsina, 140) obriran a partir de les 17:30 hores per a poder facilitar el tràmit del carnet als europeistes interessats.

 

 

No trobes l'article que busques?
Si busques un anterior a Juny del 2014, probablement sigui a la Hemeroteca

acidH TEB SpecialOlympics