Imprimir aquesta pàgina

El porter Sergio es lesiona i Leva i Padilla s'incorporen al grup

El porter Sergio es lesiona i Leva i Padilla s'incorporen al grup Sergio Fernández es perdrà el que resta de pretemporada

En el primer 'partidet' entre els jugadors de la plantilla, per completar la primera setmana d'entrenaments, el porter Sergio Fernández ha patit una luxació de l'espatlla dreta que el tindrà dues setmanes immobilitzat i que requerirà d'una més de recuperació final. 

"En una de les accions del partit hi ha hagut una centrada lateral i en estirar-me per intervenir, al caure m'he lesionat", afirma el jove porter escapulat. "Fa temps enrere ja vaig tenir una caiguda similar i des del primer moment m'he adonat que la caiguda no era neta i m'havia fet mal de veritat. No obstant, espero que la recuperació vagi ràpida dins dels terminis marcats i pugui estar a disposició per l'inici de lliga" comenta Sergio en declaracions a ceeuropa.cat.

Tota la plantilla al complet a disposició dels entrenaments

El passat dimarts Rafa Leva es va incorporar als entrenaments de l'equip i ahir ho va fer Padilla. Eren els dos únics jugadors que per motius personals no van poder presentar-se davant el soci en l'inici dels entrenaments el passat dia 21. Ara l'Europa ja compta amb tota la plantilla a disposició de les diferents sessions preparatòries a excepció, és clar, del recent lesionat porter Sergio.

Articles més recents relacionats per etiquetes