RemeiSolfincISL

La selecció UEFA empata amb el Cornellà amb els dos escapulats a l'onze titular

Sergi Pastells disputa la pilota durant el partit jugat ahir Sergi Pastells disputa la pilota durant el partit jugat ahir FCF

En partit disputat ahir a la tarda al CAR de Sant Cugat, Catalunya va empatar (1-1) amb el Cornellà amb Sergi Pastells i Jordi Cano partint d'inici.

Amistós · 30/10/19 · 17:30 hores · CAR Sant Cugat

CATALUNYA
1 - 1 CORNELLÀ

Un mal control de la pilota del porter Sergio Fernández, quan el cuir li va botar just al davant, va propiciar un autogol al primer minut, posant per davant el Cornellà al marcador. El combinat català va gaudir d'ocasions però no va poder marcar durant el primer temps.

A la represa el tècnic Toni Almendros va canviar tots onze jugadors del Principat i, als cinc minuts de joc, Jaume Pascual va marcar el gol que significava l'empat pels de la senyera. El d'ahir era el segon amistós de preparació de la #CatUEFA de cara a l'inici de la competició oficial el mes de desembre.

CATALUNYA: Sergio Fernández, Sergi Pastells, Pelegrín, Ayala, Pujol, Morales, Jordi Cano, Àlex Fernàndez, Sergi Arranz, David Silva i Sergi Serrano... També van jugar: Ortega, Germà, Bora, Martín, Bermúdez, Fornés, Avellaneda, Casals, German, Oumar i Jaume Pascual.

CORNELLÀ: Oriol Martí, Adrian, Riego, Álvaro, Robles, Abdulaye, Lobato, Pina, Becerra, Leonardo i Víctor... També van jugar: Ramon Juan, Torrenblanca, Prats, Javier Jiménez, Esteve, Paz, Serrano, Pereira, Gerard, López-Pinto i Jude.

TARGETES: Groga a Leonardo (Cornellà).

GOLS: 0-1 (Sergio Fernández -pp-, 1'); 1-1 (Jaume Pascual, 50').