Agenda
Resultats
Preu Entrades
Acreditacions


Notícies

L'Europa tancarà la primera volta líder igual que ho va fer la darrera temporada que va militar a Tercera Divisió ara fa dos cursos.
El proper duel de lliga del Primer Equip masculí del club es jugarà el dissabte 3 de desembre a les sis de la tarda a L'Hospitalet.
Repassem en 9 imatges l'eufòria dels tres gols de l'Europa i l'esclat de joia de jugadors, afició i la comunió gespa-graderia.
La secció Central de Dades repassa els números que deixa el Primer Equip masculí del club en el darrer partit de lliga.
Us oferim un vídeo ben especial: el recull de gols del partit acompanyat de la xerrada al vestidor del tècnic Ignasi Senabre i el capità Àlex Cano.
A continuació us detallem la logística, accessos i tota la informació necessària de cara al derbi Europa-Sant Andreu al Nou Sardenya.
Diversos futbolistes de la primera plantilla de l'Europa fan una crida a socis, aficionats i veïns per a no perdre's el derbi.
L'Europa-Sant Andreu és el segon derbi de futbol més important a Catalunya. No obstant, no tothom sap d'on sorgeix aquesta rivalitat.
La secció Central de Dades repassa els números que deixa el Primer Equip masculí del club en el darrer partit de lliga.

El pòster del derbi

21 Novembre 2022
Us presentem el cartell del derbi Europa-Sant Andreu que tindrà lloc el proper diumenge 27 de novembre a les 12:30 hores.

acidH TEB SpecialOlympics