Catalunya se salva 'in extremis'

Catalunya ha patit en el primer duel Catalunya ha patit en el primer duel FCF

Un gol de Lario al minut 88 signa l'empat de Catalunya davant Navarra (1-1) i fa que el combinat català no quedi pràcticament eliminat.

Copa Regions UEFA (1a Fase) · 08/12/17 · 11:30 hores · Mpal. Joan Baptista Milà

NAVARRA
1 - 1 CATALUNYA

El primer partit del triangular de la primera fase estatal de la Copa de Regions UEFA s'ha salvat per dos minuts de ser un drama. El combinat català ha encaixat un gol de la selecció de Navarra al minut 79 -obra d'Aser Albes-, però una diana d'Aitor Lario al minut 88 ha signat l'empat, fet que fa que Catalunya depengui de sí mateixa per passar el grup. Què necessita exactament estarà en funció del seu resultat contra Extremadura -diumenge a les 11:30- i del que pugui fer demà el propi combinat extremeny contra Navarra.

Els quatre jugadors de l'Europa convocats amb la selecció han sortit a l'onze inicial: Cano, Davi Jiménez, Javi Navarro i Raillo. Tots han jugat 90 minuts menys Raillo, reemplaçat per l'exescapulat Óscar Muñoz al minut 66. Demà, a les 11:30 hores, també a Sant Boi de Llobregat, juguen Extremadura contra Navarra.

NAVARRA: Iñaki Álvarez, Julen Foncillas, Alberto Amezcua, Anaitz Iragui, Jorge Arriazu (Rafael Armendáriz, 77’), Iker Lizárraga, Eneko Viana (Eder Abaurrea, 70’), Jon Ander Ilincheta, Aser Albes, Mariano Azcona i Xabier Ripodas (Mikel Pascual, 90’).

CATALUNYA: Segovia, Aitor Lario, Cárdenas, Eduald Vergés, Putxi, Javi Navarro, Lledó (Velillas, 56’), Raillo (Óscar Muñoz, 66’), Àlex Fernández (Sergi Moreno, 80’), David Jiménez i Cano.

ÀRBITRE: Òscar Sauleda Torrent, assistit per Sergi López Freixa i Ruben Mancera Antón. Quart àrbitre, José Emilio Sánchez Aparicio.

TARGETES: Grogues a Xabier Ripodas, Eder Abaurrea i Julen Funcillas -dues i expulsió minut 92- (Navarra) i a Putxi, Cárdenas, Eudald Vergés i Óscar Muñoz (Catalunya).

GOLS: 1-0 (Aser Albes, 79'); 1-1 (Aitor Lario, 88').

Copa de Regions UEFA (1a fase estatal, ronda triangular).

En la tanda de penals per possibles desempats en cas de triple marcador 1-1, Navarra va guanyar Catalunya (7-6).