Imprimir aquesta pàgina

Calendari de lliga del Juvenil A: Inici complicat

Calendari de lliga del Juvenil A: Inici complicat Manlleu-Europa per obrir foc

Manlleu a fora i Girona a casa per començar una nova aventura al grup 7 de la Lliga Nacional juvenil. Aquest és el punt de partida del calendari del Juvenil A gracienc, que després del descens des de Divisió d'Honor buscarà competir a la zona alta.

La lliga començarà el cap de setmana del 31 d'agost, amb un Manlleu-Europa. El primer partit a casa -encara en camp per determinar, donat que el Nou Sardenya seguirà afectat per obres- serà un potent Europa-Girona el 7 de setembre. El primer derbi barceloní tindrà lloc el 12 d'octubre, en un Vila Olímpica-Europa. Al novembre, quatre derbis consecutius: Europa-Barcelona B (dia 2 de novembre), Sant Andreu-Europa (dia 9), Europa-Damm B (dia 16) i Espanyol B-Europa (dia 23).

La darrera jornada del campionat serà a Cornellà, contra l'equip "B" dels verds. Aquesta 34a jornada tindrà lloc el 24 de maig del 2015. Com sempre, el campionat tindrà dues places directes d'ascens a Divisió d'Honor sempre que aquestes no les ocupin equips filials. En aquest cas, pujaria el següent classificat més alt de la taula que no fos filial.

Articles més recents relacionats per etiquetes