agenda

barra-banner-1
barra-banner-1
barra-banner-1

Calendari de lliga del Juvenil A: Inici complicat

Calendari de lliga del Juvenil A: Inici complicat Manlleu-Europa per obrir foc

Manlleu a fora i Girona a casa per començar una nova aventura al grup 7 de la Lliga Nacional juvenil. Aquest és el punt de partida del calendari del Juvenil A gracienc, que després del descens des de Divisió d'Honor buscarà competir a la zona alta.

La lliga començarà el cap de setmana del 31 d'agost, amb un Manlleu-Europa. El primer partit a casa -encara en camp per determinar, donat que el Nou Sardenya seguirà afectat per obres- serà un potent Europa-Girona el 7 de setembre. El primer derbi barceloní tindrà lloc el 12 d'octubre, en un Vila Olímpica-Europa. Al novembre, quatre derbis consecutius: Europa-Barcelona B (dia 2 de novembre), Sant Andreu-Europa (dia 9), Europa-Damm B (dia 16) i Espanyol B-Europa (dia 23).

La darrera jornada del campionat serà a Cornellà, contra l'equip "B" dels verds. Aquesta 34a jornada tindrà lloc el 24 de maig del 2015. Com sempre, el campionat tindrà dues places directes d'ascens a Divisió d'Honor sempre que aquestes no les ocupin equips filials. En aquest cas, pujaria el següent classificat més alt de la taula que no fos filial.

acidH TEB SpecialOlympics Footters