Així s'acaba una pretemporada!

19 Setembre 2021 Xavi de la Ossa
L'Europa completa una gran pretemporada L'Europa completa una gran pretemporada Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení finalitza la pretemporada amb la sisena victòria davant el Júpiter a casa (7-0).

Pretemporada · 19/09/21 · Estadi Nou Sardenya · 11:00 h.

EUROPA 7 - 0 JÚPITER

Darrer partit de pretemporada per l'Europa al Nou Sardenya davant el Júpiter després de quedar subcampiones a l'Alt Congost Cup. Les escapulades han sortit al partit pressionant de valent el seu rival i abans de la mitja hora ja ha posat el 3-0 al marcador. Al cap de vint minuts d'haver arrencat, Sepha ha centrat des de la banda esquerra cap a Dani que ha rematat per obrir la llauna. Dos minuts després, Sepha ha fet el segon aprofitant l'assistència de Magda.

Les gracienques han seguit dominant el partit i generant ocasions, però no ha estat fins a la segona meitat no han tornat a activar-se de cara a porta. Al minut 61 Júlia ha agafat la moto per banda dreta i ha assistit Angi que s'ha buscat l'ocasió i ha disparat potent per fer el tercer. Minuts després Montse ha activat l'obús des de l'esquerra i ha marcat un autèntic golàs. Sepha, que ha volgut imitar la seva companya, ha fet el mateix més tard i el seu xut ha entrat per l'escaire.

La superioritat de l'Europa ha estat clara durant els noranta minuts tot i que les jugadores han acusat el cansament del torneig disputat a Centelles. No obstant això, encara hi ha hagut temps per veure més ocasions i dues d'elles cap endins. A vint minuts pel final, Dani ha marcat dos més en dues sortides de córner per posar el 7-0 definitiu. Victòria plàcida en el darrer partit de la pretemporada, pensant ja en el debut a la lliga a la CE Joan Gamper davant el FC Barcelona.

EUROPA: Paula, Vicky, Mariona, Raquel, Martina, Magda, Neus, Elena, Laia, Dani i Sepha... Han completat la convocatòria i el partit: Botello, Martina Rodes, Angi, Sara i Marina.

JÚPITER: Aroa, Mireia, Itziar, Judit, Ana, Gisela, Patricia, Sephanie Katherine, Gemma i Marina... Han completat la convocatòria i el partit: Begoña, Aldfara i Maria del Mar.

ÀRBITRE: César Cardenas Rodrígueá (Barcelona).

TARGETES: Groga a Marina (Júpiter).

GOLS: 1-0 (Dani, 20'); 2-0 (Sepha, 22'); 3-0 (Angi, 61'); 4-0 (Montse, 66'); 5-0 (Sepha, 68'); 6-0 (Dani, 70'); 7-0 (Dani, 74').