Imprimir aquesta pàgina

Tres punts molt necessaris

Victòria balsàmica Victòria balsàmica Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Juvenil A del CE Europa es va retrobar dissabte amb la victòria davant L'Hospitalet (1-0) dirigit per Jesús Angoy, tècnic la temporada passada dels escapulats. Un gol de Requena a l'inici de la segona part va decidir el duel i va deixar els tres punts, molt importants per l'equip, al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 15 · 13/12/14 (16:30 H) · Estadi Nou Sardenya · Crònica: Redacció

EUROPA 1 - L'HOSPITALET 0

Va ser un partit de retrobaments, no només a la banqueta sinó també al camp, amb jugadors que van defensar els dos conjunts en el passat. A la primera part l'Europa va forçar els riberencs a jugar en curt, provocant pèrdues del rival no obstant no aprofitades. El joc va ser molt tàctic en aquest període, pràcticament sense ocasions.

A la represa, millor inici impossible pels locals. Requena es va treure de la màniga un xut en una situació complicada i va foradar la xarxa rival. A partir d'aquí L'Hospitalet es va estirar però sense crear cap ocasió clara en tot el partit. L'Europa va acabar sortint en velocitat per aprofitar espais, però no va poder ampliar el marcador.

La fitxa tècnica

EUROPA: Jaume, Dani, Miguel Ángel, Royuela, Ayllon, Juandi, Requena (Jordan, 80'), Víctor, Guti (Sasson, 85'), Prats i Ros (Vera, 89').

L'HOSPITALET: Sancho, Rachid, Cuesta (German, 60'), Marc Ortí, Marc Casares (Heaven Núñez, 83'), Joel (Oliveras, 60'), Joan, Eslava, Tiffon (Pagès, 69'), Sergio i Valero.

ÀRBITRE: Gustavo Rebollo López (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Rachid i Eslava (L'Hospitalet).

GOLS: 1-0 (Requena, 48').